TAIZHOU GANGBANG stavbe MATERIAL Co, Ltd je bil ustanovljen leta 2011. Naše podjetje se nahaja v obalni industrijsko mesto, Sanmen, TaiZhou mesto Zhejiang Province, ki ima vse vire obalnih gospodarskega pasu. Glavni proizvodi so zunanja/notranja dekoracija AKP, oglaševanje tiskanje AKP, A / B razred ognjevarno AKP, lesene AKP, baker sestavljene plošče, Titancinkova sestavljene Panel.Steep kompozitna plošča in kompozitna plošča iz nerjavečega jekla.


Naše podjetje pokriva območje več kot 100 MU in 35000 kvadratnih metrov gradbenih površin z naše poslovnega razvoja, bomo še naprej uvesti in absorbirajo mednarodnih napredne proizvodne opreme tehničnega osebja in izkušnje vodenja za izdelavo inovacije in vztrajanjem na blagovno znamko, smo postali eden od proizvajalcev, ki lahko proizvajajo super širok AKP z 2 metra na najširši. Prizadevali si bomo ustvariti GANGBANG blagovne znamke z visoko-end, visoka kakovost in zelene stavbe materialnih področjih.


Naše podjetje opravlja certifikat sistema kakovosti ISO9001: 2008 in vsi naši izdelki so opravili CTC certifikat kakovosti iz Kitajske nacionalne gradbeni Material Test Center. Imamo številne certifikate, kot CE, SGS, PSB, ASTM, BSI in ISO14001:2004.


Po več letih prizadevanj, naše podjetje je ustanovljeno široko prodajno mrežo, ki zajema več kot 30 province na Kitajskem in 150 držav, prenos naših stil, bomo še naprej vodi nov trend v je dekorativni gradnjo materialov polja na domačem trgu in čezmorskih razširitev v novo stoletje.