A / B ognjevarni titanov cink kompozitni zavesni zid

A / B ognjevarni titanov cink kompozitni zavesni zid

Ognjevarni titanov cink kompozitni kompozitni panel Titanov cink kompozitni panel naša novo razvita kompozitna plošča iz zlitine, ki se uporablja za zavesno steno. Sestavljen je iz titanovih cinkovih zlitin in ognjevarnih mineralnih materialov. Titan-cinkov zlitina je težja in trajnejša od običajnega cinka. Ima ...
Klepetaj zdaj

Podrobnosti izdelka

Ognjevarni titanov cink kompozitni zid zavese

Titanov cink kompozitni panel naša novo razvita zlitina kompozitni plošči, ki se uporablja za zavese steno. Sestavljen je iz titanovih cinkovih zlitin in ognjevarnih mineralnih materialov. Titan-cinkov zlitina je težja in trajnejša od običajnega cinka. Ima življenjske lastnosti brez vzdrževanja in izpolnjuje zahteve estetskega standarda in dejanskega povpraševanja po sodobni zavesni steni.

Zakaj izbrati ploščo iz titana in cinka?

1.Eternal materiali

Cink je brezčasen material in lahko v celoti prikazuje tako sodobno tehniko in klasično lepoto.

2.Očakovano življenje

Življenjska doba cinka doseže 80-100 let v običajnem okolju in smiselna namestitev. Le nekaj materialov ima enako pričakovano življenjsko dobo kot cink po vsem svetu.

3. Samozdravljenje

Lahko se samozdravi, ko je opraskan ali opazen v njegovem prevozu in namestitvi ali med njeno življenjsko dobo.

4. Enostavno vzdrževanje

Skoraj ni potrebe po čiščenju med vsem svojim življenjem.

5 Združljivost

Cink panel je lahko združljiv z mnogimi drugimi materiali, kot so aluminij, nerjavno jeklo, steklo, kamen in tako naprej.

6 Naravni material

Cink je bioelement za človeške živali in rastline. Piškoti dežne vode iz stene cinkove zavese so skladne s sistemom pitne vode. Lahko se pretaka v ribnik, reko in vrt brez kakršnega koli onesnaženja.


Povpraševanje