Trend uporabe kovinskih kompozitnih materialov

- Sep 08, 2017-

Kovinska kompozitna tehnologija lahko igra prednosti vsake skupine materialov, uresniči optimalno razporeditev materialnih virov, razen materialov iz plemenitih kovin, doseže eno kovino, ne more izpolniti zahtev glede učinkovitosti, lahko nadomesti uvoz in napolni vrzeli v domačem, ampak ima tudi široko paleto aplikacij, z dobrimi gospodarskimi in socialnimi koristmi, enostavnim dostopom do vseh vidikov podpore in pomoči. kot je razvoj kompozitnih materialov iz nerjavečega jekla, je bila nacionalna komisija in reforma, Ministrstvo za znanost in tehnologijo aktivno podpiralo, zagovarjalo visokotehnološke projekte.

Razvojni potencial tradicionalnega kovinskega kompozita se izboljša zaradi funkcije heterogenega kovinskega kompozita in nizke cene in široke uporabe. S krepitvijo izvajanja nacionalne politike varstva okolja se uporaba redkih kovinskih kompozitov v napravi za razžvepljevanje dimnih plinov povečuje, lokalizacija kemične industrije pa se je močno pospešila in zagotovljen je razvoj redkih kovinskih materialov dobra priložnost za razvoj.

Podpora nacionalni industrijski politiki, visoka tehnična ovira in povpraševanje po nadgradnji industrije zagotavljata širok prostor za razvoj industrije. Kovinska kompozitna plošča je plast kovine, prekrita z drugo kovinsko ploščo, dosežena pri uporabi učinka (protikorozijska učinkovitost, mehanska trdnost itd.) Pod predpostavko varčevanja z viri, zmanjšanje stroškov učinka.