Navodila za namestitev

20150207034939_28657(001).jpg

1、Kompozitna plošča aluminij povezava melthods, ki se pogosto uporabljajo

Kompozitna plošča aluminij lahko uporabite kovine in plastike, predelovalne metode, ki se navadno uporabljajo za povezavo, povezavo po predstavil več pogosto uporabljajo način povezave:

(1) zakovico povezave
Kompozitna plošča lahko priključi med uporabo primerne aluminij aluminij kovice plošče ali plošče in drugih materialov uporaba na prostem ali v krajih z visoko vlažnostjo, kovice, ki se uporabljajo inox jedro tu izogibati koroziji učinek aluminij-plastični krožnik, če uporaba jedro kovice, kovice jedro priključen fixedly potem Countersunk glava kovice, ki se uporabljajo samo za notranjo uporabo.

(2) z navojem sponko
Zunanje in notranje, z dvema
a.Parts za določitev zunanji
Pri zunanji uporabi navojne sponko, morate upoštevati aluminija kompozitna plošča toplotni razteznostni koeficient, da bi se izognili aluminijasto ploščo deformacije zaradi toplotno in stisnemo deformacije, odpiranje aluminija kompozitna plošča zgoraj morajo biti večji od premera vijaka tako, da izpolnjuje zahteve za širitev.

Uporabo iz nerjavečega jekla vijak s tesnilom izognete aluminijasto ploščo iztiskanje deformacije, funkcijo izdelka je bila pridobljena za preverjanje. Izbrati primerne strukturne materialne vijak vijak za pritrjevanje, mora uporabiti navora ključ ali izvijač, zagotovi učinkovito zapiranje luknjo pranje, vendar ne preveč tesno na površini aluminija kompozitna plošča zapustiti sledi.

Gradbeništvo in včasih potreba rabiti bit v drillng ali deformacij ohišje iz aluminija ali dnu strukture za doseganje osnovnih center vrtanje luknje in zakovice. Treba posvetiti pozornost, je, da se zagotovi odstranitev zaščitne folije na Pritrdilni vijaki pred.

b.Parts za določitev notranjost

Vijak za fiksiranje notranji uporabo povezave lahko uporabite drugo obliko glave jekla ali lesa. Ti vijaki se običajno ne dovolijo aluminija kompozitna plošča toplotne razteznosti premik.

Krap vgreznjeno glavo uporabijo za določanje aluminija kompozitna plošča, lahko uporabite metodo običajno izvrtina ali neposredno na aluminijasto ploščo pritiskom ploščo, to plošč večje od luknjo premera vijak palico.

(3) plastike varjenje (samo za PE peščišče)
Z uporabo vročega zraka, varjenje povezave se lahko uporabijo za aluminij kompozita med plastiko med uporabo električna grelna pištola z zrakom segreje, taljenje aluminija lačen polietilen jedro material plasti in polietilenske plastike varjenje palico po ohlajanju povezavo kakovosti varjenja se dobi pod pogojem, dobre:

Pripraviti dobro ploščo meje vmesnik;

B čista vroč zrak;

C varjenje temperatura pravilno;

D desno kontaktne tlaka;

E varjenje hitrost.

(4) obveznic
Uporaba kovinski lepilni / splošna lepljenja. Za notranje oglaševanje odbor, stojnica postavitev skupnih kovinskih ali skupnih lepila so primerna tor sestavljena plošča, lepljenje, dvojno stranicami trak, primeren za visoke trdnosti ni potrebno povezavo. Potrebo po visoko lepljenje moči priložnost, priporočamo uporabo posamezne komponente lepilo.

SIKA-BOND

Treba posvetiti pozornost, je, kadar se uporablja na prostem, ko lepilni sposobnost prenesejo statična moč splošne.

Kdaj plošče vezanega aluminij in drugih materialov, lahko obveznic okvare zaradi toplotne razteznosti koeficienti iz različnih materialov.

(5) kartico priključek povezave
Usualry lahko tudi za vzpostavljanje fiksnih kombinacij stalnica, aluminij kompozitna plošča, aluminijasto ogrodje lahko zdi ali je iz plastičnega materiala in postane, na splošno je sestavljen iz dveh delov in je sestavljen iz vijaka povezave.


2、GB/T 17748-2008 aluminija kompozitna plošča uporaba vodnik

1. reži
Kompozitna plošča aluminija na krat med gradnjo, je reži v rob rob, glede na zahteve, generalni lahko odpre režo, U režo vrsta V, več tipičnih odprtinami način je showrn na sliki C.1. Aluminijasto ploščo posebno ustvarjanje žlebov stroj, zagotoviti odprte globino ne boli, nasprotno od aluminija in pusti plastično plast debeline 0.3mm. V režo ob lahko v skladu s potreba rabiti obrobljen rebro okrepitev ukrepe kot

2. solza film
Kompozitna plošča iz aluminija po namestitvi mora biti nemudoma odtrgala zaščitno folijo, zaščitno folijo za zmanjšanje zaradi staranja posledica možnost solza film težko, resno ostankov lepila ali hudo onesnaževanje aluminijaste površine itd.

3. varstvo površinskih film
Izogibati se poškodujete površina premaza
4. namestitev smeri
Ker površina aluminija kompozitna plošča film se običajno uporablja v proizvodnji valja prevleke, premaz barve morda nekaterih smeri (zlasti kovinski barva), gledano iz drugega zornega kota, lahko so aluminij-plastični plošči senzorične barve nekaj razlik, da bi se izognili te vrste razlika, plastično aluminijasto ploščo se vgradi v skladu z isto smer proizvodnje.

5. čiščenje, vzdrževanje
Kompozitna plošča iz aluminija za najmanj eno leto, je treba čistilno vzdrževanje, odstranjevanje površinskih madežev in škodljivih snovi, za čiščenje površine, zagotoviti normalne življenjske dobe izdelka. Mora biti prilagodljiv čistilno sredstvo, z nevtralno čiščenje, čiščenje je treba obravnavati pred čiščenjem agent za aluminij preoblečen brez neželenih učinkov

6. skladiščnih pogojev
Kompozitna plošča iz aluminija je treba hraniti v suh, kul, dobro prezračena gladko, težav pri shranjevanju ne sme biti več kot 70 DEGC.

7. flanging in upogibanje
Aluminij, kompozitna plošča za režo flanging aplikacije je treba upoštevati vnaprej dobro zložljivi postopek, ne ponovi zložljivi; na potrebo ne reži neposredno ukrivljen aluminijasto ploščo apprications, minimalnim krivilnim radiem ne sme biti manj kot 30cm.

8. podporo tesnilni material
Tesnilni material za aluminij-plastični odbor mora imeti dobro odpornost na vremenske vplive in dobra združljivost z aluminijasto ploščo. Zatesnitev tudi morajo biti v skladu z ustreznimi nacionalnimi ali industrijske standarde. Zaradi slabe tesnilni material je enostaven za onesnažujejo tudi korozija aluminija kompozitna plošča, tako test je bila izvedena pred vse

tesnilni materiali in aluminij ploščo združljivost je potrebno.

9. načrtovanja in montaže

Projekt aluminija kompozitna plošča objekta mora izvajati ustrezne specifikacije načrta namestitvi, in popolnoma upoštevati toplotne razteznosti in krčenja lahko, da bi se izognili inženiring in hrapavosti slabo vplivajo.

10. prevoz
Kompozitni pannel aluminija v procesu izročitev in prevoz naj se zloži lepo, gladko, stabilen, ne premikajte, vlečenjem, praska površino, collisionn in lokalnih drobljenje.


3、Method
1、The lepilni neposredno gradnjo zgoraj metoda
A、a osnovno ploščo in aluminij plastične kompozitna plošča (vezanega lesa ali ravno steno površinske premaze lepilo lepilo moč), rahlo suha, ne držijo v roki (glede na temperaturo, približno 10 minut), aluminij-plastični kompozitni odbor prilepimo na vezanega lesa, roke Pljeskati tlaka, do plastike aluminij, kompozitni odbor popolnoma zaljubljen v vezan les za preverjanje. Ne uporabljajte železa ali enostavno težko materialno škodo površino knock zaplata orodje

B、Joint pridržane 5-10mm šiv, trim za skupno tesnilno sredstvo, napolni ali.

adhensive 2、Double-stranski trak in adhensive in uporabe
z uporabo dvostranski lepilni trak (glede na višino, aluminij-plastični sestavljena plošča velikost in vpliva tovor, izbor nizko penjenega poliuretana ali polietilen dvostranski lepilni trak) v polje oblike na lepljenje furnirja, območje 3O %, preostalih 7O % ne držijo del bo lepilo prevlečena Yutian oblike prostora, potem odbora sestavljenega aluminij-plastični prilepimo na zgornji, s Pljeskati roke popolnoma zaljubljen v.

3、Curtain steno suho visi načina gradnje
Aluminij kompozitna plošča zavese wall v obliki strukture lahko razdelimo na enote zavese stene aluminijasto ploščo zavese stene in komponente vrsta aluminijasto ploščo zavese wall v dveh oblikah.

A、 enota tip zavese wall je plošče in kovinski okvir (tramovi, stolpce) zbrati v tovarna za enoto steno zavese, zavese stene enot v obliki popolno podporo okvir zavese vgradnja na mestu.

B、Component vrsta zavese wall podpira okvir zavese stene stolpec, dolgi in aluminijasto ploščo so zaporedno nameščeni na mestu.


4、The stavbe zavese stene 

Sestavljajo podporne strukture sistema in plošče, je lahko nasproti tono osnovno strukturo nekaterih premik sposobnost, ne delitev telesne strukture z izgradnjo učinki ograjenega prostora strukture ali dekorativni strukture.

Kobilice sestavne risbe:

5、Aluminum kompozitna plošča razvrstitev zavese stene sistema
Aluminij kompozitna plošča zavese wall poleg vlogo okras, ampak tudi za veliko funkcijo, kot so varovanje zunanje stene stavbe strukturo zvočna izolacija, toplotna izolacija, nepremočljive, podedujejo veter, za dosego teh funkcije, je treba zagotoviti iz tehnologije, z vidika zavese stene sistem tehnologije predvsem razdeljen na zaprt in odprt sistem dveh zavese stene.

1, zaprti tip zavese wall je plošča sklepov z lepilnim trakom, zaprti. Posebne metode za tesnjenje šivov lahko razdelimo na mokri in suhi zaprti zaprt. Mokre in zaprt z vremensko tesnilno sredstvo; suha in zaprta z ekstrudiranje brizganje lepilo.

2, odprt sistem steno zavese se nanaša na med steno zavese znotraj in zunaj je odprt, povezan. Da bi dosegli učinek toplotna izolacija, zvočna izolacija, kot so gradnja nepremočljiv na funkcijo steno zavese, notranjosti je zapečatena, imenovan tudi za zavese zidom.

Odprete zavese stene sistem tehnologije in tradicionalnih popolnoma zaprti zavese stene strukturo ima številne edinstvene prednosti v primerjavi z naslednjim

1. kovinski dekorativni sloj zadaj zaradi vodi kroženje zraka za dolgo časa, tako toplotne učinkovitosti je dober, lahko močno zmanjša škoda da stavb, ki so posledica temperature, kot za zmanjšanje toplotne prevodnosti, zmanjšanje stavbe strukturo razpoke

2. ohranjanje suho steno, notranji vlagi lahko zelo hitro, nov zid lahko hitro posuši dol

3. kombinacija in steno izolacijo lahko močno zmanjša hrup vpliva na prostem. IZBOLJŠATI notranji življenje udobje.

4. učinki intenzivnost pritiska vetra na izgradnjo zunanjega zidu zgoraj bo zmanjšalo zaradi odprtih zavese stene strukturo, tako za velike ploščico lahko zniža ali ne za rebra

5. okvir strukturo zavese stene lahko zmanjša število in znesek fiksne točke