Aluminij-plastični plošči, glede na dekoracijo površina učinek razvrstiti

- Sep 08, 2017-

A. obloga okrasna aluminij-plastični tabla

Različnih dekorativnih premazov so prevlečene na površini aluminijasto ploščo. Pogosto uporabljajo fluora ogljika, poliester, akril, premaz, predvsem vključno s kovinsko barvo, navaden, bisernatim barve, fluorescentne barve in druge barve, z dekorativno vlogo, je večina sort skupnega trga.

B. Oxidized barvanje aluminij-plastični plošči

Uporaba anodno oksidacijo v času zdravljenja aluminij zlitine plošč z rose, bron in druge edinstvene barve, imajo poseben dekorativni učinek.

C. folijo okrasna kompozitni tabla

To je barvni film po naboru proces pogoje, za posamezno vlogo lepilo, tako da lepilo film barve na dno aluminij plošča prevlečena ali neposredno pritrjene na obdelano posneto aluminij ploščo. Glavne sorte imajo hribček vzorec, lesa zrn odbor in tako naprej.

D. barvne tiskarske plošče aluminij-plastični

bo različnih vzorcev z napredno računalniško stavljenje tiskanje technology, tiskarskih barv na prenos papirju, natisnjeno na različne naravne vzorce, in nato skozi Toplotni prenos tehnologije posredno v aluminij-plastični ploščo kopijo različne imitacije naravni vzorci. Lahko izpolnjujejo oblikovalca ustvarjalnost in osebno izbiro lastnika.

E. Brušen aluminij-plastični plošči

Uporaba površine z žice risanje obdelava aluminija zlitine plošče, pogosta je zlato žice risanje in srebrne žice risanje proizvodov, ljudje različnih vizualni užitek.

F. ogledalo aluminij-plastični plošči

Površina plošče aluminij zlitine je polirani in obravnavati kot ogledalo.